Back to All Events

DIFO popcornsmøde: Virksomhedsopstart og forretningsudvikling

  • Cortex Park, SDU 26 Cortex Park Odense, 5230 Denmark (map)

Vil du gerne arbejde som sportspsykolog eller sportspsykologisk konsulent, men er du samtidig lidt usikker på virksomhedsopstart? Måske har du allerede startet en virksomhed men har spørgsmål til de forskellige elementer, der skal være styr på såsom konceptudvikling, fakturering, kundekontakt og tidsoptimering? 

Frygt ej, for nu tilbyder DIFO et popcornsmøde med forretningsudvikler Thomas Bernhard Kjærgaard fra SDU Entrepreneurship Labs, der til daglig blandt andet hjælper med opstart af virksomheder. Thomas har tidligere haft virksomheden Dröm til Virkelighed, hvor han arbejdede som sportspsykologisk konsulent. Udover at være forretningsudvikler har Thomas i dag virksomheden Læringsbroen Group. 

Til mødet vil der være fokus på virksomhedsopstart, gode tips og tricks, samt mulighed for at stille alle de spørgsmål du har på hjertet. Samtidig kan du sparre med andre, som står i samme situation som dig. 

Tilmeld dig på følgende mail: line.maj@hotmail.com
Sidste mulighed for tilmelding er søndag d. 30. september. 

Pris for DIFO medlem: gratis 
Pris for ikke DIFO medlem: 30 kr.

Vi ser frem til et spændende oplæg!