Back to All Events

Mindfulness i sport v. Jakob Veje Eiríksson

  • Sektion for Idræt 4 Dalgas Avenue Aarhus, 8000 Denmark (map)

Mindfulness i sport - hvad er mindfulness og hvilket potentiale har det for sportsudøvere på og udenfor banen? I oplægget vil der desuden blive præsenteret forskellige tilgange til praktiseringen af mindfulness ift. sportsudøvere.

Om Jakob: Jakob arbejder til daglig som klinisk psykolog, derudover arbejder han også som sportspsykolog. Jakob har en bachelor i idræt, er cand.psych. og har skrevet speciale om mindfulness i sport. Han er tilknyttet Tricas Psykologerne, hvor du kan læse mere: http://www.tricas.dk/om-os/jakob-eiríksson/ 

Pris: 
Gratis for DIFO medlemmer
50.- for ikke medlemmer (betaling via mobilepay 22442010)

Vi glæder os til at se jer.

Earlier Event: November 12
DIFO Seminar
Later Event: March 24
DIFO 25 års jubilæum